Over ons

Van oorsprong groothandel en transport in slagersvetten, hebben wij ons in 1999 gespecialiseerd in nationaal en internationaal koel- en vriestransport.

Afspraak is afspraak

BDK heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben aandacht voor uw wensen en onderhouden korte lijnen.

Wat kunt u van ons verwachten?

1Just in Time

Ons streven is om u als klant te ontzorgen. U wilt uw goederen snel, goed en gecontroleerd op de plek van bestemmingn krijgen. BDK Logistics haalt de goederen bij u op en zorgt ervoor dat deze op het afgesproken tijdstip afgeleverd worden.

2Snel & Flexibel

BDK is flexibel en kan snel schakelen. Wij hanteren korte lijnen en zijn daardoor in staat om met u mee te denken en 24/7 op uw wensen in te springen.

3Track & Trace

Onze koelwagens zijn online te volgen, de trucks en opleggers zijn voorzien van het modernste Track & Trace systeem. We kunnen onze klant voorzien van essentiƫle informatie over de temperatuur van de koelwagens en de gereden routes. Hierdoor kunnen we u niet alleen informeren over de status van de zending, maar ook veilig met de chauffeurs communiceren.